Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

16 Nisan 2015 Perşembe

kadinlar için erkekde olmazsa olmazlar

kadinlar için erkekde olmazsa olmazlar

Bayan ilksohbet üyelerimiz arasında düzenlediğimiz bir ankette kendilerine, bir erkekte aradıkları ve "olmazsa olmaz" dedikleri özeliklerin hangileri olduğunu sordum. Buyrun anketin sonuçlarına beraber bakalım...
kadinlar için erkekde olmazsa olmazlar 215
kadinlar için erkekde olmazsa olmazlar
10. Güçlü ve güvenilir
Bayanlar, hayatın stresi ve zorluklarıyla olgunlukla ve soğukkanlılıkla başa çıkabilen bir erkek isterler yanlarında. Dolayısıyla sinirlerine hakim olamayan erkekler pek rağbet görmemektedir.
9. Aile insanı
Evlenmeye ve aile kurmaya niyeti olan erkekler, aile hayatının beraberinde getirdiği güveni ve huzuru arayan ilksohbet bayanları tarafından son derece çekici bulunuyorlar.
8. Duygusal anlamda açık
Bayan ilksohbet üyeleri için erkeğin duygusal zekası ve duygusal sağlığı son derece önemli olduğu bu ankette görülmüştür.
7. Sorumluluk üstlenebilen
Ankete göre bayan üyelerimiz, sorumluluk üstlenebilen ve yaptığı işe hakim erkeklerin son derece etkileyici olduklarını düşünüyorlar.
6. Eğriyi ve doğruyu ayırt edebilen
ilksohbet bayanları, hayatlarını paylaşacakları erkekte sağlam bir karakter arıyorlar. Dürüstlük ve eğriyle doğruyu ayırt edebilmek erkekte en çok aranan özelliklerden biridir.
5. Destek olan
İyisiyle kötüsüyle erkeğin, hayatın her durumunda yanında olacağını bilmek bayan ilksohbet üyeleri için son derece önemlidir.
4. Sevgisini hissettiren
Sadece bayan ilksohbet üyeleri için değil, bütün bayanlar için önemli olan bir diğer özellikse erkeğin sevgisini gösterebilmesi ve hissettirebilmesidir.
3. Şevkat gösteren
İçten gelen bir sarılma bir bayanı bazen pahalı hediyelerden veya ezberlenmiş aşk sözcüklerinden çok daha mutlu edebiliyor. Şevkat gösterebilmek, ilksohbet bayanlarının top 3'ü arasında geliyor.
2. İletişim kurabilen
Kadınlar, iletişimin olmadığı bir ilişkinin mutlu olma ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorlar. Bu yüzden duygularını ve düşüncelerini olgunlukla paylaşabilen bir eş ilksohbet bayanlarının arzuladığı erkek tipidir.
1. Esprili olan
ilksohbet bayanlarımızın hayatlarını paylaşacak erkekte en fazla aradıkları özellikse anketimize göre espri ve mizah anlayışı, çünkü hayatın her durumunda ve her anında gülmeyi başarabilen bir erkekle geçirilecek bir hayatın çok daha huzurlu ve mutlu olduğunu düşünüyorlar.

Umarız bu anket, erkek ilksohbet üyelerim için açıklayıcı olmuştur. ilksohbet'teki tanışmalarınızda bol şanslar dileriz!


4 Post a Comment:

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil